Concept: Geef je relaties iets moois om te delen


Om je klanten, medewerkers of partners te bedanken is een relatiegeschenk of kerstpakket een mooie manier om dankjewel te zeggen voor de prettige samenwerking. Je kunt dan natuurlijk gaan voor die mooie fles wijn, goed gevuld pakket of een standaard promotieartikel uit China. Maar waarom gebruik je dat moment niet om te laten zien dat die persoon belangrijk voor je is?

Relatiegeschenken die wij bedenken zijn goed doordacht: het concept, de verpakking en de persoonlijke boodschap. Voor ons eigen relatiegeschenk maakten wij een variant op Doublemint kauwgom met de naam van de ontvanger erop. In de grote verpakking zaten 18 gepersonaliseerde pakjes kauwgom met achterop een persoonlijke boodschap. En hoe cool is het als je iemand je eigen pakje kauwgom kan geven!

Bij Impressive Arts zijn we gek op het bedenken van mooie, opvallende concepten. En of het nu gaat om een relatiegeschenk of een incentive voor een product, wij bedenken concepten die passen bij je doelgroep en naadloos aansluiten bij je merk of bedrijf.


Over Senzie

Wij kijken graag met andere ogen naar de wereld. En weet je wat we zien? Eenvoud. Die eenvoud zie jij weer terug in ons werk en de 
manier waarop we werken. Of het nu gaat om een offerte, concept of het ontwerp van communicatie- 
middelen. Alles komt terug bij essentie. Daarom heten wij Senzie.

Recent Posts:

Hallo wij zijn Senzie

Wij kijken graag met andere ogen naar de wereld. En weet je wat we zien? Eenvoud. 
Die eenvoud zie jij weer terug in ons werk en de manier waarop we werken. Of het nu gaat om een offerte, concept of het ontwerp van communicatie- middelen. Alles komt terug bij essentie. Daarom heten wij Senzie.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

Bedrijvencentrum Vondelparc

Vondellaan 46

3521 GD Utrecht

030 60 11145

hallo@senzie.nl