Online opvallen doe je met een Radical Takeover


Zelda is één van de belangrijke titels van Nintendo. Hier op kantoor zijn we al jarenlang grote fans. Hoe leuk is het dan als je een online campagne mag ontwikkelen voor je jeugdliefde, namelijk een remake van dit spel voor de New Nintendo 3DS. Belangrijk was dat het een opvallende uiting moest worden die trouw blijft aan de verhaallijn van het spel. Deze uiting is vooral bedoeld voor grote gamesites. Verder moest het interactief zijn, het verhaal van de game vertellen, verbazen en natuurlijk de nodige clicks opleveren.

Bij Impressive Arts verzorgen maken we al jaren online campagnes. We ontwikkelen eenvoudige stills, video banners maar ook opvallende interactieve banners voor websites en mobile devices in alle mogelijke formaten. Maar als we dan echt los mogen, en dat doen we graag, dan vinden we het vooral leuk om allerlei verschillende technieken te combineren zoals 3D, video, after effects en HTML5.

Voor Nintendo of Europe ontwikkelde we een Radical Takeover. Dit is een opvallende uiting die de gehele website overneemt. Deze uiting combineert HTML met video en dat zorgt voor een verrassend effect. En niet geheel onbelangrijk, deze uiting resulteerde ook in veel clicks.

Op zoek naar een opvallende campagne? Neem contact op met Jonne Heijmans jonne@impressive-arts.nl of ga naar www.impressive-arts.nl


Over Senzie

Wij kijken graag met andere ogen naar de wereld. En weet je wat we zien? Eenvoud. Die eenvoud zie jij weer terug in ons werk en de 
manier waarop we werken. Of het nu gaat om een offerte, concept of het ontwerp van communicatie- 
middelen. Alles komt terug bij essentie. Daarom heten wij Senzie.

Recent Posts:

Hallo wij zijn Senzie

Wij kijken graag met andere ogen naar de wereld. En weet je wat we zien? Eenvoud. 
Die eenvoud zie jij weer terug in ons werk en de manier waarop we werken. Of het nu gaat om een offerte, concept of het ontwerp van communicatie- middelen. Alles komt terug bij essentie. Daarom heten wij Senzie.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

Bedrijvencentrum Vondelparc

Vondellaan 46

3521 GD Utrecht

030 60 11145

hallo@senzie.nl