Personeel aannemen op basis van enthousiasme voor Star Wars, Super Mario en Ferrari. Gewoon omdat he


Het gaat goed met Impressive Arts. Zo goed zelfs, dat we op zoek zijn naar nieuw personeel. Het zoeken naar personeel vind ik altijd best een uitdaging, want waar ga je precies zoeken en hoe vind je snel diegene die naadloos op de vacature past? De traditionele methodes om nieuw personeel te werven, geven onvoldoende resultaat. Daarom vond ik het tijd om het eens op een ander manier te proberen.

Mijn eerste personeelsadvertentie plaatste ik in de krant, zo'n 15 jaar geleden. Daarna heb ik het een paar keer via jobsites geprobeerd, maar dat leverde vooral veel kandidaten op die niet binnen het profiel pasten. Het helemaal uitbesteden aan een werving- en selectiebureau past ook niet echt bij mij en bij Impressive Arts.

In eerste instantie zocht ik inhoudelijk op functie, skills, de juiste papierten en hoe ziet zijn/haar portfolio? Na 20 jaar kom ik erachter dat dat echter niet zoveel zegt. Ook vind ik het best moeilijk om alleen op basis van een brief en een CV mensen te selecteren. Een selectie maken kost veel tijd en uiteindelijk is juist de klik en de aansluiting bij onze interesses het belangrijkst.

Bij Impressive Arts doen we het graag anders. Een keertje linksaf gaan. De dingen net even iets anders doen. Waarom zou ik om diploma's vragen als ik zelf juist een voorbeeld ben dat je zonder diploma’s heel ver komt? Ik heb liever iemand die er voor gaat en enthousiast is dan iemand die alle diploma's heeft maar zijn/haar hart er niet ingooit of niet waarmaakt wat hij belooft. Liever neem ik iemand aan die wil leren, wil groeien en trots is op wat hij/zij maakt.

We hebben daarom een test ontwikkeld om te zien hoe goed je matcht met onze interesses en passies. Tevens prikkelt deze test om na te denken over je dromen. Een mooie grafische site, met veel beeld en weinig woorden. Want daar houden wij van bij Impressive Arts, eenvoud, zowel in creatie als communicatie.

Bekijk de test op werkenbij.impressive-arts.nl


Over Senzie

Wij kijken graag met andere ogen naar de wereld. En weet je wat we zien? Eenvoud. Die eenvoud zie jij weer terug in ons werk en de 
manier waarop we werken. Of het nu gaat om een offerte, concept of het ontwerp van communicatie- 
middelen. Alles komt terug bij essentie. Daarom heten wij Senzie.

Recent Posts:

Hallo wij zijn Senzie

Wij kijken graag met andere ogen naar de wereld. En weet je wat we zien? Eenvoud. 
Die eenvoud zie jij weer terug in ons werk en de manier waarop we werken. Of het nu gaat om een offerte, concept of het ontwerp van communicatie- middelen. Alles komt terug bij essentie. Daarom heten wij Senzie.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

Bedrijvencentrum Vondelparc

Vondellaan 46

3521 GD Utrecht

030 60 11145

hallo@senzie.nl