Speciaal voor bedrijven bedenken en maken we de coolste relatiegeschenken voor hun klanten of medewe


Aan het begin van een nieuw jaar geef ik mijn relaties altijd een uniek geschenk. Gewoon om ze te bedanken voor de prettige samenwerking. Dit jaar bedacht ik, omdat we onze relaties zo cool vinden, een Cool Cookie pakket. Een koekblik met inhoud waarmee je zelf koekjes kan maken. Naast alle ingrediënten zit er voor iedere klant een mooie gepersonaliseerde stempel in het blik. Hiermee kun je je naam in je eigen koekjes drukken. Hoe cool is dat?!

Eén relatie vertelde me dat ze altijd zo onder de indruk is van onze geschenken en dat we het personaliseren zo ver doorvoeren. Ze wist zich zelfs nog alle geschenken te herinneren van de afgelopen jaren. Dat is wat je uiteindelijk wil, dat klanten je werk onthouden en dat ze weten dat je ergens voor staat, een bepaalde kwaliteit en creativiteit. Wie vindt het nou niet leuk om zo'n kado te krijgen? En wij vinden het vooral leuk om ze te bedenken en iets te maken wat heel goed bij jou of je bedrijf. Dus toen dacht ik: waarom zouden we dat niet gewoon ook gaan doen voor andere bedrijven.

Daarom hebben we 12 september onze nieuwe dienst gelanceerd: CoolDo. Coole kado's met een persoonlijke touch. Speciaal voor bedrijven bedenken we coole kado's. Ideaal als relatiegeschenk, kerstpakket of incentive voor een nieuw te lanceren product. Door middel van een brainstorm bedenken we samen een CoolDo wat past bij je bedrijf en waarden.

Meer weten? Check www.cooldo.nl voor meer of bel 030 60 11145.


Over Senzie

Wij kijken graag met andere ogen naar de wereld. En weet je wat we zien? Eenvoud. Die eenvoud zie jij weer terug in ons werk en de 
manier waarop we werken. Of het nu gaat om een offerte, concept of het ontwerp van communicatie- 
middelen. Alles komt terug bij essentie. Daarom heten wij Senzie.

Recent Posts:

Hallo wij zijn Senzie

Wij kijken graag met andere ogen naar de wereld. En weet je wat we zien? Eenvoud. 
Die eenvoud zie jij weer terug in ons werk en de manier waarop we werken. Of het nu gaat om een offerte, concept of het ontwerp van communicatie- middelen. Alles komt terug bij essentie. Daarom heten wij Senzie.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon

Bedrijvencentrum Vondelparc

Vondellaan 46

3521 GD Utrecht

030 60 11145

hallo@senzie.nl